Seuraajat

keskiviikko 28. elokuuta 2013

Hyvää iltaa eli yötä, kohta huomenta ja kauniita unia

Viimeaikoina ovat varsinaiset yöunet jättäneet minut väliin ja ainoat nukutut tunnit ovet sijoittuneet aamupäivään ja päivään. Minua viisaammat ovat tienneet minulle kertoa, että olen täten kasannut melkoisen määrän univelkaa. Määrällisesti olen nukkunut saman verran, kun keskimäärin säännölliset yöunet nukkuva päivätyöläinen. Ja olen siis antanut itselleni kertoa, että olen univelkainen... Kaikkea sitä kuulee.

Kuten niin monena ehtoona, niin nyt tiistainakaan ei iltanappien ottamisesta ollut havaittavaa väsytystä, ennemminkin piristyin, mitä lähemmä puoltayötä päivä ehti.

Päätin sit käyttää hyödyksi tämän yön perustamalla itselleni blogin, johon tulen laittamaan askarteluistani, käsitöistäni, sun muista projekteistani kuvia. Niitä on lähimmän puolentoista vuoden aikana kertynytkin jo melkoinen määrä.Suunnitteilla ja aluillaan on parit projektit, nimittäin sytykeruusujen & mustikkakranssien tekoa, tölkkiklipsuvirkkausta, lumiukkosoppapussien, suklaakorttien ja tuikkukynttiläkorttien tekemistä joulumyyjäisiin. Kransseihin täytyy vielä käydä keräämässä varvut, klipsuja lajitella ja siistiä, puuttuvien aineosien metsästystä lumiukkosoppapusseihin, sekä julmettu määrä kartongin nuuttailua ja leikkelyä. Nyt kyl kaipais sellasta nuuttauslautaa, jossa ois senttimitat. Ehkä jonakin päivänä sellaisen saan hankittua.

Tähän vielä loppuun kuva viimeisimmästä klipsuvirkkuutyöstäni, johon klipsuja upposi 137 kpl, vaikka on vain n. 11 cm halkaisijaltaan ja paksuudeltaan noin 3 cm. Kivaa tuo on ja joutusaa, klipsujen virkkaaminen nimittäin. Siihen pääsee kuitenkin vasta käsiksi, kun klipsut on ensin pesty, kuivattu ja siloteltu pihtejä käyttäen - joka ikunen klipsu on siis käyty yksitellen läpi - eli nyt tiedän mikä näiden hinnan nostaa ylös: esivalmisteluihin uppoava aikamäärä. Vuoripussin kaikki kaksi saumaa sain surautettua ompelukoneella, mutta vuorin ja vetoketjun kiinnitys tapahtuikin sit käsin pikkiriikkisillä pistoilla ommellen. Onneksi mulla on lehmän hermot, ois muuten jääny tää projekti jo klipsujen lajitteluvaiheessa odottamaan aikaa parempaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Ilahduttaa aina saada viestiä.
Thank You for commenting! It always makes me happy to receive a note.