Seuraajat

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Bloginamu ja arvonta

Nyt juhlistetaan kunnolla, ensimmäinen syy juhlaan on blogini 1-vuotissynttärit, jotka olivat jo 28.8.2014, toinen syy 10 ihanaista blogiini jäseneksi liittynyttä ja nyt vielä kävijälaskurin pompsahtaminen yli 5000 käynnin. Eikä unohtaa sovi Keskustalon Joulupuodin uutta tulemista, eli avaamme puodin ajalle 13.11.-23.12.2014. Mahtavaa ja ihanaa.

Arpoja arvontaan saat:

1. Tykkäämällä Aikun Ihana -sivusta Facebookissa
2. Liittymällä blogini jäseneksi
3. Linkittämällä FB-sivuni ja/tai blogini omalle FB sivullesi tai blogiisi.
4. Tykkäämällä Keskustalon Joulupuoti -sivusta ja jakamalla tuon puotisivun omassa profiilissasi.

Tiedon arpojesi määrästä saan, kun jätät kommentin tähän postaukseen: kommenttiin siis vähintään, montako arpaa sinulle tulee ja s-postiosoitteesi.

Mahdollista siis saada 4 arpaa.

Jos arpoja tulee vähintään 25 eri henkilölle arvon kaksi askartelupakettia. Nyt juuri en ehdi paketteja kasaamaan, mutta laitan tähän hetimiten kuvat arvottavista paketeista, kun ehdin ne kasailemaan.

Osallistumisaika 12.11.2014-22.11.2014 klo 16 - arvonnan suoritan illalla 22.11.2014 ja voittajille ilmoittelen henkilökohtaisesti, jos löytyy yhteystiedot, muutoin huutelen täällä ja FB sivullani.

Keskustalon Joulupuodin avajaiset ovat huomenna to 13.11.2014 klo 12-18, joten nyt sinne viimeisiä silauksia laittelemaan.
7 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla mukaan. o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon!Luulin jo aiemmin liittyneni blogiisi,mutta en ollikkaan.Nyt oon .Ja kaikki muutkin ehdot täyttyy.Eli 4 arvalla mukana.

  VastaaPoista
 3. Kolmella arvalla mukaan:) Onnea!!

  VastaaPoista
 4. 2 arpaa ja paaaaljon onnea blogillesi!
  somanyinspiration@gmail.com
  Nimimerkillä VILTSU/Inspiration

  VastaaPoista
 5. Jos tuo linkittäminen omaan blogiin tämä blogi on sitä kun tulee mainospala omalle sivulle niin sitten olen sen tehnyt, kun olen täällä lukijana ja kaikki lukemani blogit pyörii oikeassa reunassa omassa blogissa :) Selitinpäs sen nyt monimutkaisesti :D Mutta kolme arpaa ja ahneesti sitten se neljäskin arpa käyttöön jos olen oikeassa :) flerry@suomi24.fi

  VastaaPoista
 6. Kolmella mukaan, siirryin lukijakseni - siirryt näkymään blogini luetuissa ja tykkäsin facebookissa Aikun Ihanasta :) aamuntytto@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Osallistun kahdella arvalla arvontaan! :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahduttaa aina saada viestiä.
Thank You for commenting! It always makes me happy to receive a note.