Seuraajat

maanantai 7. huhtikuuta 2014

Pääsiäisaskartelua osa 2


Tulipa askarreltua mukava satsi pääsiäiskortteja, joihin ihme kyllä olen hämmästyttävän tyytyväinen itse jo tässä vaiheessa. Hiukan kyllä mietityttää liekö reunojen mustetus olla riittävä rajaus vai pitäisikö taustapaperi vielä reunustaa pistein tai katkoviivoin kapealla mustalla kynällä..?? Auttakaahan ja kertokaa mielipiteenne kommenttilootaan, auttasitte alottelijaa mäjessä.

1)

2) 

3) Osallistun tällä kortilla Mintun askartelujutut ja CupoNationin yhteistyössä järjestämään haasteeseen, jossa aiheena on "PÄÄSIÄINEN". Haasteeseen voi tehdä kortin, tagin, skräppileiskan tai ihan mitä vaan. Osallistumisaikaa on 23.4.2014 asti, voittaja julkaistaan sunnuntaina 27.4.2014. 

4)

5)

6)

7)

8)

9)

10)

11)

12)

13)

Kaikkien korttien kukat on itse värjätty Distress Stain - squeezed lemonade - nestemäisellä musteella dabberista pikkuiseen sumuttimeen mustetta ottamalla ja sillä sitten suihkin tuon pohjavärin, terälehtien reunat mustetin meikkisienellä tupsutellen Distress Inkin - Wild Honey - oranssin keltaista. Tän sävyiset ruusut kun on luonnossakin yksi mun lemppareista. Voiton taitaa viedä vain keltaiset ruusut, joiden terälehtien reunat ovat syvän aniliinin punaiset. Myös korttien tagit olen itse stanssaillut ja decoupage tekniikalla servettikuvin koristellut. Kruunukorkkikoristeetkin ovat ihan omaa käsialaa.

3 kommenttia:

  1. kiire mut pakko kommentoida.upeita kortteja kylllä nää menee kaupaks.

    VastaaPoista
  2. Moi, ihania kortteja kaikki. Loistava idea noi pääsiäisaiheiset servetit ja kruunukorkkikoristeet mielettömän hienoja!! Kiitos kun osallistuit haasteeseen. T. Minna

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahduttaa aina saada viestiä.
Thank You for commenting! It always makes me happy to receive a note.