Seuraajat

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Pääsiäisaskartelua Osa3

Olisihan se pitäny muistaa... Nimittäin ottaa lähtötilanteesta kuva. Kun en ottanut, niin menee kuvailuksi. Alussa oli kaksi tusinaa muovimunia, keltaisia, punaisia ja vihreitä. Munien koristeeksi oli munan väriä vastaavalla värillä heitetty kuumaliimalla satiinirusetti ja lenksu munan kapeampaan päähän.. Eipä ihme että nää myytiin todella huokeella kirppiksellä, josta allekirjoittanut ne hamsteroi kotiinsa. Ensin revin irti lenkit ja rusetit (joista osa päätyi pääsiäiskortteihini). Sit nää riisutut munat köllivät aikansa munakoteloissa inspistä odottaessa. Nyt jonkinmoinen idea tuli ja kuvassa munien päälle on sutaistu kaksi gessokerrosta. Seuraavaksi mustaa akryylimaalia, krakelointilakkaa ja valkoista akryylimaalia. Pinta saanee koruikseen akryyli timangeja ja/tai puolihelmiä... Ehkä pitsiä, organzaa ja decoupagekuvan... Siis ehkä...

Tässä nyt tää eka välivaihekuva:

Sit mustaa päälle ja krakelointilakkaa:

Ei tää ny ihan siltä näytä, mitä mielessäni kuvittelin, mut no keskeneräistä ei piä arvostella. Huominen näyttää mitä näistä tulee, josko mitään.

No niin, nyt on munat kuivuneet yön yli. Täysin en oo lopputulokseen tyytyväinen. Mustat osat puskevat liiaksi pääosaan. Niinpä tupsuttelin pintaan kevyen kerroksen valkoista akryylimaalia ja alkaa olla kohtuullinen lopputulos... Mutta vielä jotain muuta mielestäni kaipaa.. Vai mitä ootte mieltä:


Jos aavistuksen sävyttäisin tota valkosta luonnonvalkosen suuntaan...? Kassotaas taas...

Ideat muhivat ja ensimmäinen loppuun tuunattu pikkumuna ois sit tän näkönen. 


Kannattaako tehä useampi tällä "kaavalla" vai tarttisko jotain säätöä vielä? Mielipiteitä?

3 kommenttia:

  1. Suunnitelmat kuulostaa ainakin hyvältä...varsinkin nuo timantit ja helmet :D

    VastaaPoista
  2. Kaunis pikkumuna. ihan ihmeen ihana tuli helmillä, pitsillä ja sulilla.niin ja maalilla. mutta mitä toi skorpioni tuossa tekee??

    VastaaPoista
  3. Kiitos Merja - juu siis suurimmassa osassa on killutinkoristeena kruunu, keiju tai kärpänen, mutta ne loppuivat kesken, tuo skorppari oli mun mielestä kivan näkönen, niin kahteen tuli sit skorpparit. =D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahduttaa aina saada viestiä.
Thank You for commenting! It always makes me happy to receive a note.