Lukijat

lauantai 22. helmikuuta 2014

Tarpeellinen taulukko sukkien neulomiseen

Huppista keikkaa - tämä erittäin kiitetty taulukko ei siis ole omasta päästäni lähtöisin. Jostakin syystä multa jäi lähde tästä alunperin pois, mutta kiitokset valveutuneelle lukijalle, sain linkin hältä. Eli ao. taulukon alkuperäinen koti löytyy: http://teeitse.punomo.fi/cat/neulonta/asusteita_vaatteita/sukkien-koko.html 
Päivitys syyskuun 13. 2022 - aiempi linkki ei toimi enää ja taulukon laatija - Pirjo Sinervo on Punomoon päivittänyt taulukosta uudemman version, josta löytyy vielä muutama kokokin lisää. Tästä linkistä pääset tuohon taulukkoon: https://punomo.fi/tyo-ohjeet-ja-tyoideat/asusteet-ja-vaatteet/sukat/sukkien-kokotaulukko/ Jotta ei kenellekään jäisi epäselväksi. Arvostan kovin Pirjon tekemää työtä ja olen vuosien varrella käyttänyt oivallista taulukkoaan käytännössä jok'ikisen sukkaparin neulomiseen ja niitä on puikoiltani puonnut joitakin satoja pareja. Edelleenkin, näin vuosien jälkeen minuu harmittaa aloittelevana bloggaajana tekemäni virhe julkaista juttu ilman lähdeviitettä. Mutta kuten kaikessa muussakin, tälläkin mokalla on ollut kääntöpuolensa, eli toimi erinomaisena oppimistilanteena. Toiste en ole lainattuja juttuja julkaissut ilman lähdeviitteitään. Jäi lähtemättömästi mieleeni. Kiitos Pirjo!

4 kommenttia:

  1. Kiitokset minultakin! Oikein tarpeellinen taulukko kaikille neulojille.

    VastaaPoista
  2. Hmm.. EilaA kiitteli myös FB:ssä tätä taulukkoa ja kas, näyttipä tutulta
    Se on minun tekemäni taulukko ja kopioitu tänne. Täällä on alkuperäinen http://teeitse.punomo.fi/cat/neulonta/asusteita_vaatteita/sukkien-koko.html
    Punomon tavoitteena on jakaa käsityötietoa, mutta lähdettä ei sasi jättää mainitsematta ja lupa kopiointiin tulee aina verkossakin pyytää! Linkitys Punomon Neulontaan ja lähteen mainitseminen olisi oikeaoppisempi tapa.

    Ystävällisin terveisin Pirjo Punomosta

    VastaaPoista
  3. Kiitos Pirjo kun otit yhteyttä! Itse olen törmännyt tähän taulukkoon jossakin blogissa, jossa ei myöskään ollut tuota alkuperää tiedossa ja mainittuna. Nyt kun sen tiedän - ilolla tuon tiedon liitän tekstiinkin. Saanhan tuon superhyödyllisen taulukon edelleen blogissani pitää? Tuon kun neuloessa piän yleensä auki tietokoneella... Tää blogi kun on vähän niinkun muistilista itselleni kaikesta mielestäni mielenkiintoisesta ja tarpeellisesta, sen lisäksi, että tuotoksianikin täällä esittelen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Ilahduttaa aina saada viestiä.
Thank You for commenting! It always makes me happy to receive a note.