Seuraajat

torstai 16. lokakuuta 2014

Hiljaiseloa blogissa - vauhtia ja vaaralllisia tilanteita arjessa

Niinhän se on, että kiire kostautuu jossakin aina ja mun kohallani se on kostautunut tähän blogin pitoon. Vasta havahduin siihen, että blogin synttärit meni ihan ohi korvien ja nyt on jo toista kuukautta edellisestä postauksesta. Mut olen ollut siellä sun täällä markkinoilla myymässä, tehnyt tilaustöitä ja ollut touhuamassa Hämeenlinnan Keskustaloon taas Joulupuotia. Puoti avataan tänä vuonna 13.11.2014 klo 12(-18). Sen jälkeen pidämme puodin auki arkisin klo 10-18, lauantaisin klo 10-16 ja sunnuntaisin klo 12-16.

Puotiin on tänä vuonna tulossa huissi määrä käsityöläisiä taidonnäytteitään myymään. Eli jos viime vuonna valikoimaa pidettiin runsaana ja oivallisena - tänä vuonna on sit lupa odottaa jotain aivan järisyttävän upeeta. Tulkaahan tutustumaan. Keskustalolle vieraspaikkakuntalainen löytää näpyttämällä nakkilaattoriinsa osoitteen Raatihuoneenkatu 13, 13100 Hämeenlinna. Joulupuoti löytyy sisäpihalta.

Mitä kaikkea sitä tässä välissä onkaan tullut puuhattua...

Taiteiden Yössä Keskustalolla myyntipuuhissa 29.8.2014Taas Keskustalolla markkinapäivänä 02.09.2014


Ihan pimeetä kauppaa harrastettiin 03.10.2014


06.09.2014 vietettiin Karon kanssa Hyvinkäällä Sisustuslauantain merkeissä Piantikin pihapiirissä. Olin niin haltioissani koko päivän, etten sit yhtäkään kuvaa näpsynny, kuten yleensä.Onneksi Etanaelli oli kuitenkin kameroineen paikalla ja kirjoitti pitkän jutun blogiinsa.  Karo nappas sentään pari kuvaakin...

Ja joka välissä on tullut kudottua sukkia ja tehtyä kortteja puotia ajatellen. Korteista omat postauksensa sit hetken kuluttua. 

Jos vaikka koittaisin taas hiukan ahkerammin päivittää tätä blogia, kun kuitenkin joka paikassa huseeraan tuon omppukoneen kameran kanssa - miksi ihmeessä en ole saman tien tehnyt paikan päältä nuita postauksia... no ollut tietty suustani kii muitten myyjien tai asiakkaiden kanssa. Minkä sitä ittelleen mahtaa, kun on niin huono häpiämään.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! Ilahduttaa aina saada viestiä.
Thank You for commenting! It always makes me happy to receive a note.